dimecres, 2 de gener del 2013

Solidaritat i suport amb el company Alfon.


Des del PCPC volem manifestar la nostra total solidaritat i suport al company Alfon, detingut en la passada vaga general del 14-N a Madrid. Declarem la nostra més profunda repulsa a l'actuació policial de l'Estat a l'hora de reprimir una vegada més als valents combatents que s'atreveixen a sortir al carrer a denunciar les pràctiques dictatorials d'un capitalisme que ja no és capaç de controlar les seves formes feixistes. Denunciem les contínues persecucions a les que la classe obrera és sotmesa, especialment als sectors més conscienciats; els mètodes de repressió empleats per part del cos i forces de l'Estat utilitzats com fidels protectors i defensors de les polítiques classistes contràries als interessos de la majoria treballadora, i d'un sistema judicial que evidencia cada dia més el seu caràcter de classe i que està posicionat al costat del poder capitalista.

Exigim l'immediat alliberament i la retirada de tots els càrrecs falsament imputats al company Alfon. Sembla que la seva vinculació amb el famós grup antifeixista i anticapitalista Bukaneros és pretext suficient com per ser empresonat com si fos el líder d'una banda terrorista internacional, ja que és l'únic pres amb presó preventiva a Europa de la passada vaga general. Aquesta situació demostra una vegada més que al Regne d'Espanya la persecució i detenció per idees polítiques concretes és una pràctica més que habitual i que no fa més que augmentar ja que encara avui hi ha desenes de companys i camarades sotmesos a penes de presó només per ser comunistes.



Fem una crida al conjunt de la classe obrera a la lluita contra les actuals pràctiques de repressió de l'Estat i a la unitat conseqüent davant els continus atacs de la burgesia. Només d'aquesta manera, la majoria oprimida de treballadors podrà fer front i enderrocar l'actual sistema de dominació que des dels seus inicis ens porta declarada la guerra.
Alfon no t'ensorris, doncs un mar de solidaritat hi ha darrere teu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada