dilluns, 22 de juliol del 2013

Xerrada sobre desviacions ideològiques

El dia 18 de Juliol, militants i simpatitzans dels CJC-JCPC acudim a la xerrada sobre desviacions ideològiques en el marc de la nostra II Escola d'Estiu Comunista a l'emblemàtic barri de Gràcia.

Aquesta xerrada no es va basar tant en la presentació dels fonaments del Marxisme-leninisme, sinó que va ser una ponència de combat ideològic, un combat d'una gran importància.

 Els comunistes desenvolupem el nostre projecte en tres lluites: l'econòmica, la política i la ideològica. Cap d'aquestes tres lluites s'ha de descuidar per no fer fracassar el nostre projecte revolucionari Això és així, perquè la teoria i la lluita ideològica no l'entenem com un avorrit passatemps d'intel·lectuals sinó que és el reflex de la pròpia lluita de classes en el marc de les idees i els projectes polític-ideològics.

Els comunistes sabem que la renúncia a la teoria revolucionaria precedeix a la traïció pràctica i estarem atents, perquè, com deia Lenin, tot el que debiliti la ideologia socialista no és sinó una forma d'enfortir la ideologia burgesa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada